Zomer op 't Schouwburgplein: Nachito Flamenco Trio, Poets Club en meer

Vier de zomer op het Schouwburgplein


Op vakantie in eigen land? Treur niet, want ook op 't Schouwburgplein in Rotterdam hebben we de zomer in ons bol. Op 29 augustus zorgen we speciaal voor de thuisblijvers voor heerlijk zomerse sferen. Droom weg bij Italiaanse klanken, dans op Mesopotamische ritmes en voel de hitte van een Spaanse zomer op je kruin. Laat je verwonderen door dichters met heimwee naar verre oorden, teenslippers en een koel briesje aan het zwembad.
 
Deze zondag brengt het Nachito Flamenco Trio je de hete en opwindende zomerse sfeer uit Spanje tot in het centrum van Rotterdam. De band bestaat uit Claudia Karapanou (dans), Lucas Arango (gitaar) en Mo Gahbler (percussie). Het Nachito Flamenco Trio speelt een breed scala aan ritmes, van het langzame, gevoelige en zachte Solea tot snelle, levendige en opzwepende Buleria’s. Daarnaast hebben we optredens van Amber Hernandez (Poets Club Rotterdam) en een mysteryguest! Elke editie wordt afgesloten met de relaxte draaitafel van DJ Soulbird.
Extra! Deze zondag slaan we de handen ineen met festival O. (voorheen Operadagen Rotterdam). Naast het muzikale programma met verschillende artiesten maak je de voorstelling "De Sirenen" van Rajiv Bhagwanbali, Keimpe de Jong en Senna Amarnis mee. Meer info hier.
Zomer op 't Schouwburgplein x Festival O.
zondag 29 augustus
Voorstelling: 13:00, 14:00, 15:00, 16:00, 17:00
Muziek: 15:00-18:00
Toegang is gratis
Een plekje reserveren voor de voorstelling kan op o-festival.nlDit programma wordt mede mogelijk gemaakt door Vereniging Verenigd Schouwburgplein Rotterdam, Stichting Zabawas, Stichting Bevordering van Volkskracht en de Gemeente Rotterdam.