Jazz, blues en bingo op het Schouwburgplein!

Optredens, voorstellingen, yoga en meer.


Vier de komende maanden vakantie in eigen land met de (gratis) programmering op 't Schouwburgplein. Droom weg bij Italiaanse klanken, dans op Mesopotamische ritmes en voel de hitte van een Indian Summer op je kruin. Laat je verwonderen door dichters met heimwee naar verre oorden, teenslippers en een koel briesje aan het zwembad.
Op zondag 11 juli trappen we af met de muzikale klanken van het Davina Marinozzi trio, poëzie powered by Poetry Slam Rotterdam en relaxte tunes van DJ Soulbird. Het Italiaanse jazztrio Davina Marinozzi zet de toon met aanstekelijke en speelse Italiaanse nummers, gecombineerd met stijlvolle jazz, swing en mambo!
Op zaterdag 17 juli kan je op het F&B Stadsterras op het Schouwburgplein, meedoen met een ouderwets Rotterdamse bingo gepresenteerd door acteur, theatermaker Art-Jan de Vries. Op zondag 18 juli nodigen bluesman Keith Dunn en de Rotterdamse binnenstadbewoners je uit voor de jaarlijkse Gumbo Session. Tijdens deze open air jamsessie kan je zelf meespelen en genieten van een swingend gastoptreden van jazz & blues zangeres Barbara St. James. Barbara St. James staat bekend om haar unieke stem, creativiteit en gevoel voor swing, geïnspireerd door de grote namen uit de jazz, blues en soul.

Voor de yogi's onder ons is er elke zondag van 11:00-12:00 weer een ontspannende en uitdagende yoga-workshop van uiteenlopende docenten. Let op! Er is dit jaar beperkt plek. Meld je daarom een dag van te voren aan via deze site.

Oh ja... Ook leuk dit jaar: speciaal voor de jonge energiekelingen is er op woensdag 28 juli een kids-editie voor kinderen van 6-12 jaar.

Benieuwd naar het hele programma op 't Schouwburgplein? Houdt onze agenda in de gaten of kijk op onze socials voor meer informatie.