Zomer op 't Schouwburgplein: DJ Soulbird en meer.

Afgelast vanwege het weer!


Op vakantie in eigen land? Treur niet want ook op 't Schouwburgplein in Rotterdam hebben we de zomer in ons bol. Op zondag 11 en 25 juli, 8 en 22 augustus zorgen we speciaal voor de thuisblijvers voor heerlijk zomerse sferen. Droom weg bij Italiaanse klanken, dans op Mesopotamische ritmes en voel de hitte van een Indian Summer op je kruin. Laat je verwonderen door dichters met heimwee naar verre oorden, teenslippers en een koel briesje aan het zwembad. Elke middag staat DJ Soulbird garant voor zwoele zomerse sferen met haar plaatjes van over de hele wereld. Afro-beat, tropical funk, cumbia, jazz, ska en nog veel meer.

Geniet op 22 augustus, na de gratis Yin Yang yogales van een jamsessie met Rick Arnold en co. Rick neemt je mee op een muzikale reis met klanken uit verre oorden die je de geur van wierook en een ZEN gevoel geven. De muzikanten laten hun instrumenten volledig de vrije loop met de zomerse vibes van het Schouwburgplein als inspiratie. Blijf dus lekker op de yogamatje zitten en geniet van deze ontspannen zondagmiddag. Ook word je verrast met voordrachten van o.a. Miguel Santos van de Poetsclub en de tropische klanken van DJ Soulbird.

Zomer op 't Schouwburgplein
zondag 25 juli
15.00-17.00
Gratis
Dit programma wordt mede mogelijk gemaakt door Vereniging Verenigd Schouwburgplein Rotterdam, Stichting Zabawas, Stichting Bevordering van Volkskracht en de Gemeente Rotterdam.