Zomer op 't Schouwburgplein Davina Marinozzi trio, DJ Souldbird & poetry slam

Met Davina Marinozzi trio, Poetry Slam Rotterdam, DJ Soulbird


Op vakantie in eigen land? Treur niet want ook op 't Schouwburgplein in Rotterdam hebben we de zomer in ons bol. Op zondag 11 en 25 juli, 8 en 22 augustus zorgen we speciaal voor de thuisblijvers voor heerlijk zomerse sferen. Droom weg bij Italiaanse klanken, dans op Mesopotamische ritmes en voel de hitte van een Indian Summer op je kruin. Laat je verwonderen door dichters met heimwee naar verre oorden, teenslippers en een koel briesje aan het zwembad.
Op zondag 11 juli trappen we af met het Davina Marinozzi trio. Helemaal vanuit Italië nemen ze je mee op een gepassioneerde en muzikale reis met historische liedjes met jazzy sound. Davina (zangeres en gitarist) wordt begeleid door Loek van den Berg (saxofoon) en Rik van der Ouw (piano) en geven je het La Vita e Bella gevoel in Rotterdam. Daarnaast is er poëzie, powered by Poetry Slam Rotterdam en sluiten we de middag af met de relaxte draaitafel van DJ Soulbird.
Italiaanse Zomer op 't Schouwburgplein
zondag 11 juli
15.00-17.00
Gratis
Dit programma wordt mede mogelijk gemaakt door Vereniging Verenigd Schouwburgplein Rotterdam, Codarts, Stichting Zabawas, Stichting Bevordering van Volkskracht en de Gemeente Rotterdam.