Hoe ziet jouw ideale Schouwburgplein eruit?

Het Rotterdamse Schouwburgplein is een plek om op een bank in het zonnetje zitten, waar kinderen spelen en waar bezoekers genieten van de vele activiteiten en culturele instellingen als De Doelen, Theater Rotterdam en Pathé. Het is ook een plek die soms tot discussie leidt of het plein nu wel aantrekkelijk en gezellig genoeg is. Het is tijd geworden om het plein opnieuw in te richten.

De reden om nu het plein aan te pakken, is slijtage en een lekkend dak van de parkeergarage. Het plein gaat hoe dan ook op de schop. Dat maakt dan ook dat dit hét moment is om te verzinnen hoe het ideale Schouwburgplein eruit moet zien. Samen met de Vereniging Verenigd Schouwburgplein en 7 Square Endeavour maakt de gemeente Rotterdam plannen voor een aantrekkelijk nieuw plein. Maar, voordat er een voorlopig ontwerp komt, willen ze eerst van zoveel mogelijk bezoekers, omwonenden, ondernemers en andere Rotterdammers horen hoe zij vinden dat het ideale Schouwburgplein eruit moet zien.

The floor is yours!
Hoe ziet jouw ideale Schouwburgplein eruit? Is dat een plein vol reuring en activiteiten? Of is het juist een groene oase van rust? Moet het plein open en ruimtelijk? Of juist wat knusser dan het nu is? We zijn erg benieuwd naar je mening. Denk je mee? Ga naar www.rotterdam.nl/wonen-leven/schouwburgplein en vul de vragenlijst in. The floor is yours!