SPEEL MEE MET SKVR: Ik ben de beste, wie ben jij? (4-8 jaar)

Met o.a. choreografen en dansers: Celine Braakman en Kirsten van Tol


Hoi! Ik ben de beste, wie ben jij? Ben jij de snelste? De sterkste? De stoerste? De grappigste of de gekste? Of valt dit ook allemaal onder de beste?

‘Ik ben de beste, wie ben jij?’ is een dansvoorstelling voor kinderen van 4 t/m 8 jaar. Vol  herkenbare situaties waarin zij zich thuis, op school en bij vriendjes en vriendinnetjes kunnen bevinden. In deze speelse en energieke voorstelling zie je in twintig minuten alle onderdelen van de beste zijn voorbij komen dansen. De dansers brengen met hun fysicaliteit en humor een overtuigende voorstelling waarin de jongsten van het gezin zich helemaal kunnen laten meeslepen en waarin ouders het kind in zichzelf hervinden.

Na de voorstelling is er een dansworkshop waarin we samen met het publiek al dansend ontdekken waar we goed in zijn. Wie is de snelste? En wie kan er het hoogste springen?

Deze voorstelling is onderdeel van het gratis zomerprogramma voor kids op woensdagmiddag van het Schouwburgplein Rotterdam. Kijk op deze website voor meer leuks!

Woensdag 18 augustus
Tijd: 15:00
Locatie: Schouwburgplein Rotterdam
Gratis

Gerelateerd