Hoelahoepen voor Sophia

Hoepel jezelf vrolijk én doe mee voor het Sophia Kinderziekenhuis!


Doe op zaterdag 25 september mee met de tweede editie van 'Hoelahoepen voor Sophia'. Een uur lang de heupen losgooien voor het goede doel! Als donateur en deelnemer draag je bij aan de beste zorg voor zieke kinderen in het Erasmus MC Sophia Kinderziekenhuis.

Man, vrouw, jong, oud, fit of niet fit. Iedereen kan hoepelen leren. Hoelahoepen brengt iedereen in no-time in beweging. Binnen een uur leer je als deelnemer alle basisskills van het hoepelen en kun je met gemak de hoepel laten draaien rondom je heupen. Wees dus niet bang; vooraf hoef je zeker niet al te kunnen hoepelen. Je leert het ter plekke tijdens dit sfeervolle evenement.

Schrijf je in!
Wil je meedoen? Schrijf je in via de website sportenvoorsophia.nl. Het inschrijfgeld bedraagt 10 euro. Als doel staat een standaard streefbedrag van 50 euro voor individuele deelnemers en 100 euro voor een teaminschrijving ingesteld. Dit bedrag kan je zelf aanpassen. Laat jouw deelname sponsoren door familie, vrienden en bekenden en haal zoveel mogelijk donaties op voor het Sophia Kinderziekenhuis. Alle donaties, groot en klein, zijn zeer welkom!

Zaterdag 25 september
blok 1: 12:00-13:00
blok 2: 14:00-15:00
blok 3: 16:00-17:00
Schouwburgplein Rotterdam
Meer info hier.