Café Restaurant Floor

Openingstijden
Zo t/m do 10.00 - 01.00 uur
vrij & za: 10.00 - 02.00 uur

website

Cafe Restaurant Floor dankt haar naam aan de gelijkvloerse ligging met locatie Rotterdamse Schouwburg van Theater Rotterdam. De uitgebreide kaart heeft de perfecte balans tussen kwaliteit en snelheid wat het ideaal maakt hier een hapje te eten voor de voorstelling of film. 3-gangen of juist wat gerechtjes delen van de vernieuwde wijs-spijs kaart, het kan allemaal. Je vindt een klassieke carpaccio met truffelmayonaise, kappertjes en oude Rotterdammer op de kaart, je kunt je laten verrassen met een chef’s dessert maar je ook genieten van een stoofschoteltje van varkenswangen met een Floor-twist.

Lekker borrelen? Je kunt kiezen uit verschillende cocktails of een kijkje nemen of de wijnkaart. Ook voor bierliefhebbers is er altijd wat te vinden. Met 7 verschillende bieren op de tap en een uitgebreide (speciaal)bierkaart is er altijd wat nieuws te ontdekken.

Het Schouwburgplein is altijd gezellig en op het terras aan de voorkant kun je het, onder een warmtelamp, aanschouwen. Wil je liever even weg uit de drukte, dan is er altijd nog de grote, rustieke, verborgen stadstuin aan de achterkant van het restaurant.